Tervetuloa!

Tässä blogissa kuvia mm. käsitöistäni - jätä ihmeessä kommentti käydessäsi!

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Mummille Lost in Time -huivi


Lost in Time -huivi


Novitan Elegia värit Orvokki,
Kivikko ja Meri
menekki 494g


2.10.-15.12.20175 kommenttia:

 1. Voi ihanuus, kaunis huivi on koukultasi tipahtanut ja nuo värit ovat niin hienot:)
  Tätä huivimallia olen katsellut myös silläsilmällä, mutta ihan vielä en ole sitä koukulle laittanut, kaavio näyttää aika haastavalta. Kaippa se siitä sitten aukeaa, kun alkaa tekemään:)
  Kaikkea muutakin ihanaa on blogisi täynnä:)
  Ihanaa kevään alkua sinulle!
  T: Satuli Puuhastellessa blogista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Kyllä se ohje aukeaa. Opin Kalevalapeittopaloista niin paljon uutta, että rohkenin tarttua tähän. En ole todellakaan mikään mestarivirkkaaja, siltikin onnistuin tässä. Rohkeasti vaan!

  VastaaPoista
 3. Wow kun olet tehnyt kauniin huivin!!
  Onko sinulla tahan mahdollisesti ohjetta?
  t: Kaisa

  VastaaPoista
 4. TÄMÄ EI OLE VITSI. LOTAT SUUREEN DR DAWNIIN. Nimeni ovat LOANA CANGA Yhdysvalloista. Hieno tohtori DAWN on todella voimakas ja osaa tehdä työnsä täydellisesti. Ilman häntä en voinut kuvitella mitä olisi tapahtunut. Exäni riiteli aina kanssani ja hakkasi minua aina. Hän alkoi käyttäytyä oudosti ja hauskasti ja jätti minut ilman syytä toiseen tyttöön. Luulin, että kaikki toivo oli mennyt. Etsin apua Internetistä ja törmäsin Great Dr DAWNiin. Näin monia todistuksia hänestä. Olin iloinen ja otin häneen yhteyttä hänen sähköpostillaan ja kerroin hänelle, mitä oli tekeillä. Hän nauroi ja vakuutti minua rauhoittumaan, että hän auttaa minua ja että exäni tulee takaisin kerjäämään minua. Hän teki työnsä ja loitsi puolestani, ja 2 päivän kuluttua exäni tuli pyytämään anteeksi juuri niin kuin hän kertoi minulle. Nykyään asumme molemmat yhdessä ja olemme vieläkin rakastuneempia kuin ennen hänen lähtöään.
  Ota yhteyttä Dr DAWNiin kaikenlaista apua varten: sähköposti: dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2349046229159

  VastaaPoista